Tuesday, 7 October 2014

Lirik Apokalips Band - Cinta Si Tauke Kelapa Sawit



To all wannabe taukey kelapa sawit out there, do listen to this song Cinta Si Tauke Kelapa Sawit from our local band Apokalips. Just keep on enjoy our songs share on Kami Bah Ini.

Video: Cinta Si Tauke Kelapa Sawit




Lirik: Apokalips Band - Cinta Si Tauke Kelapa Sawit


Sesaat ku selalu terbayangkan wajahmu
Aku rindu dengan gaya comelmu
Oh tolong lah jangan kau buat aku gila
Tanpamu hidupku tak seperti dulu

Oh hubyku Tolong fahamilah aku
Aku pergi untuk melanjutkan pelajaran
Percayalah disuatu hari nanti
Kau dan aku pastikan bertemu lagi

Oh sayangku maafkan lah oh diriku
Aku sedar ku memang tidak layak untukmu
Maklumlah SPM pun tidak ada

Oh hubbyku jangan kau cakap macam itu
Ok apa kau tauke kelapa sawit
Ku kan selalu mendoakan kejayaan mu

Biar segala cerita kita berdua
menjadi kenangan
Dan ku harap Kau kan selalu happy
Dan ku harap kau kan selalu selalu smile

Disclaimer: Lirik dan muzik video Apokalips Band - Cinta Si Tauke Kelapa Sawit yang disediakan atau dipaparkan diblog ini adalah sekadar berkongsi info. serta tujuan rujukan dan pendidikan,segala lirik lagu dan muzik video yang dikongsikan di laman "Kami Bah Ini" adalah hakcipta/hakmilik dari pengarang,komposer,artis dan label@produksi musik yang berkenaan. Jika Anda suka dengan lirik lagu Apokalips Band - Cinta Si Tauke Kelapa Sawit dan video klip nya, dapatkan album serta singel tersebut melalui saluran yang betul dan pastikan anda mendapatkan yang ORIGINAL sebagai tanda sokongan anda untuk industri muzik kita. Segala sumber-sumber muzik video ini diperolehi dari YouTube.


No comments:

Post a Comment